Restauracja na granicy światów - Marketing przy Kawie
Restauracja na granicy światówRestauracja na granicy światówRestauracja na granicy światówRestauracja na granicy światów

Restauracja na granicy światów

Restauracja na granicy światów
Anna Krawczyk

Anna Krawczyk

-

Anna Krawczyk

Anna Krawczyk

Wygląda na to, że nowoczesne technologie już na dobre zadomowiły się w sektorze gastronomicznym: następca interaktywnego baru wina w restauracji Adour i ekranów dotykowych w barach szybkiej obsługi uWink nie dał na siebie długo czekać. W londyńskiej sieci restauracji Inamo potrawę zamawiamy jednym muśnięciem dłoni, a „obrusy” stolików zmieniamy w mgnieniu oka niczym skórki w Winampie.

Obecnie możesz przeczytać
1 artykuł dziennie

Zarejestruj się bezpłatnie, aby otrzymać dostęp do

4915 artykułów, newslettera

oraz informacji handlowych m.in. o wydarzeniach branżowych, usługach czy produktach wspierających marketing.

Masz już konto? Zaloguj się

Rejestracja