Turek na straży jakości
  • 0
  • 1
23.02.2007

Turek na straży jakości

Sery, podobnie jak wino, są jedną z wielkich przyjemności życia, a sztuka
ich wytwarzania jedną z najbardziej wyrafinowanych. Wyprodukowanie doskonałego sera o właściwym smaku, aromacie i odpowiedniej konsystencji zależy przede wszystkim od rodzaju mleka oraz od złożonego procesu produkcji i dojrzewania sera.

Informacje archiwalne dostępne są wyłącznie dla naszych subskrybentów

Zarejestruj się bezpłatnie, aby otrzymać dostęp do bazy ponad

54857 informacji, newslettera

oraz informacji handlowych m.in. o wydarzeniach branżowych, usługach czy produktach wspierających marketing.

Masz już konto? Zaloguj się

Rejestracja

23 lutego 2007

  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
23.02.2007

Ponad 80 tys. uczestników akcji Na Śniegu, sponsorowanej przez markę Żywiec.

Od 26 stycznia do 11 lutego mieszkańcy i goście sześciu zimowych kurortów Polski aktywnie uczestniczyli w cyklu zimowych imprez "Na Śniegu", sponsorowanych przez markę Żywiec. W Karpaczu, Szklarskiej Porębie, Szczyrku, Wiśle, Zakopanem i Szczawnicy na wszystkich czekały sportowe atrakcje na ośnieżonych stokach oraz muzyka i zabawa w namiotach Żywca. W akcji wzięło udział ponad 80 tys. osób.