Natalia Załęcka objęła stanowisko dyrektora marketingu eObuwia.pl w spółce Modivo

Modivo rozszerza kompetencje zespołu eObuwia.pl. Do kadry zarządzającej dołączyła właśnie Natalia Załęcka, obejmując stanowisko dyrektorki marketingu. Będzie odpowiedzialna za kreowanie i wdrażanie strategii komunikacji marketingowej oraz nadzorowanie działań reklamowych i promocyjnych w kluczowych kanałach.

Natalia Załęcka ma ponad 18-letnie doświadczenie w obszarze marketingu i digitalu. Współtworzyła strategie komunikacji dla wielu polskich marek, m.in. Euro Banku, Algidy, Łowicza oraz Getin Noble Banku, gdzie obejmowała stanowisko dyrektor marketingu i digital. Przed dołączeniem do Modivo zarządzała zespołem transformacji marketingowej w Deloitte Digital.

Ukończyła Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu. Wielokrotnie doceniana za efektywne wdrażanie strategii marketingowych wykorzystujących technologię. Zdobyła m.in. Effie Awards, Innovation Cannes Lion, tytuł Dyrektora Marketingu Roku czy Innovation Ad Award.

Natalia Załęcka