Grzegorz Kuźnik awansuje na stanowisko zastępcy dyrektora zarządzającego i wchodzi do zarządu MSL

Na stanowisko zastępcy dyrektora zarządzającego MSL awansuje Grzegorz Kuźnik. Wchodzi też do zarządu. Będzie zajmował się dalszym rozwijaniem połączonych działów consumer i technology. Dotychczas pełnił funkcję account directora.

Grzegorz Kuźnik jest związany z firmą od 2014 r., kiedy rozpoczął pracę na stanowisku account managera w dziale consumer goods. Jego głównym zadaniem było zbudowanie praktyki technologicznej. Cel ten osiągnął 4 lata później. W 2018 r. liczący 17 osób zespół pracował dla kilkudziesięciu klientów. Zespół, za który odpowiada obecnie, liczy 27 konsultantów.

Podczas pracy w MSL doradzał i pracował nad rozwojem strategii kampanii, platform. Także nad planowaniem i realizacją projektów dla polskich i globalnych marek w wielu sektorach i na wielu rynkach. Odpowiadał m.in. za komunikację wprowadzenia marki Netflix na polski rynek czy liczne projekty z obszaru gier dla takich firm jak PlayStation, Ubisoft, Electronic Arts, Techland i Activision.

Prowadzone przez niego kampanie były wielokrotnie nagradzane w konkursach branżowych: Złotych Spinaczach, Impact Awards, Sabre Awards oraz Mixx Awards. Karierę zawodową rozpoczynał w agencji Edelman. Ukończył marketing i zarządzanie na Politechnice Śląskiej.