Kamis otwiera Letni Festiwal Smaku
  • 0
  • 1
6.06.2006

Kamis otwiera Letni Festiwal Smaku

Pod hasłem Letni Festiwal Smaku rozpoczęła się akcja promocyjną marki Kamis. Jej celem jest przypomnienie portfolio przypraw i musztard marki Kamis, niezbędnych przy grillowaniu i w letniej kuchni oraz przedstawienie nowych propozycji produktowych przygotowanych z myślą o sezonie letnim. Celem akcji Letni Festiwal Smaku jest również kulinarna edukacja konsumenta w temacie stosowania przypraw, ziół, mieszanek Kamis w codziennej kuchni. Wsparciem szeroko zakrojonej akcji promocyjno-konsumenckiej jest kampania prasowa, która potrwa do końca lipca. Letni Festiwal Smaku jest kontynuacja ubiegłorocznej kampanii promocyjnej marki Kamis.

Informacje archiwalne dostępne są wyłącznie dla naszych subskrybentów

Zarejestruj się bezpłatnie, aby otrzymać dostęp do bazy ponad

54814 informacji, newslettera

oraz informacji handlowych m.in. o wydarzeniach branżowych, usługach czy produktach wspierających marketing.

Masz już konto? Zaloguj się

Rejestracja

6 czerwca 2006

5 czerwca 2006