Ikea wprowadza do oferty danie z „roślinnym mięsem”
  • 0
  • 2
9.01.2020

Ikea wprowadza do oferty danie z „roślinnym mięsem”

W menu restauracji Ikei pojawia się kolejne danie w wersji wegańskiej. W ofercie sezonowej dostępny jest makaron z sosem bolognese, w którym mięso zastąpione zostało mielonym na bazie soi.

Informacje archiwalne dostępne są wyłącznie dla naszych subskrybentów

Zarejestruj się bezpłatnie, aby otrzymać dostęp do bazy ponad

54814 informacji, newslettera

oraz informacji handlowych m.in. o wydarzeniach branżowych, usługach czy produktach wspierających marketing.

Masz już konto? Zaloguj się

Rejestracja

9 stycznia 2020

8 stycznia 2020

  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
8.01.2020

Ruszyła XXIII edycja konkursu o tytuł „Dobroczyńca Roku”

Od 9 stycznia można zgłaszać firmy i fundacje korporacyjne do konkursu o tytuł „Dobroczyńca Roku”. Konkurs nagradza i promuje najbardziej odpowiedzialne duże i małe firmy, które angażują się w działania na rzecz zmiany świata – zarówno na szczeblu lokalnym, jak i globalnym. Tegoroczna, XXIII edycja w centrum stawia działania na rzecz współpracy i budowania partnerstw wprowadzających w życie cele zrównoważonego rozwoju.