Główne cechy branży gastronomicznej w raporcie „Polska na talerzu 2015” IQS
  • 0
  • 1
12.01.2016

Główne cechy branży gastronomicznej w raporcie „Polska na talerzu 2015” IQS

59% badanych profesjonalistów z sektora gastronomii oceniło potencjał rynku jako rosnący. Blisko 70% z nich deklaruje chęć wprowadzania nowych trendów w swoim lokalu – pokazuje druga fala badania „Polska na talerzu 2015”, przeprowadzona przez IQS na zlecenie Makro Cash & Carry.

Informacje archiwalne dostępne są wyłącznie dla naszych subskrybentów

Zarejestruj się bezpłatnie, aby otrzymać dostęp do bazy ponad

54813 informacji, newslettera

oraz informacji handlowych m.in. o wydarzeniach branżowych, usługach czy produktach wspierających marketing.

Masz już konto? Zaloguj się

Rejestracja

12 stycznia 2016

  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
12.01.2016

Kongres Profesjonalistów Public Relations 2016: Nie tylko o media relations

Jakie znaczenie mają profesjonalne relacje z mediami przy organizowaniu wydarzeń? Jak je tworzyć i jakie narzędzia zastosować, aby osiągnąć sukces? Na co zwraca uwagę dziennikarz, gdy otrzymuje informację prasową? Jakich zasad należy przestrzegać i czego unikać w kontaktach z mediami? Na te i inne pytania odpowiedzą prelegenci podczas kolejnej edycji Kongresu Profesjonalistów Public Relations.