Dziesięć doskonałych połączeń potraw z winem (Forbes)
  • 0
  • 1
6.03.2008

Dziesięć doskonałych połączeń potraw z winem (Forbes)

P. LeDraoulec, Ten Perfect Food & Wine Pairings, "Forbes", 4.03.2008
(+ In Depth: 10 Perfect Food & Wine Pairings)

Jak powszechnie wiadomo, czerwone wino wybieramy do innego rodzaju posiłku niż białe, słodkie pijemy w innych warunkach niż wytrawne… W kontekście podejmowania ważnych gości warto zdawać sobie sprawę z niektórych zasad rządzących tymi połączeniami, by nie być zmuszonym do odwiedzania tylko tych restauracji (np. Adour w Nowym Jorku), w których określone wino i konkretna potrawa stanowią nierozerwalną parę.

Informacje archiwalne dostępne są wyłącznie dla naszych subskrybentów

Zarejestruj się bezpłatnie, aby otrzymać dostęp do bazy ponad

54719 informacji, newslettera

oraz informacji handlowych m.in. o wydarzeniach branżowych, usługach czy produktach wspierających marketing.

Masz już konto? Zaloguj się

Rejestracja

6 marca 2008

5 marca 2008