Nowoczesne technologie nie ominęły nawet restauracji i barów. Zakradły się od kuchni, aby wejść w interakcję z klientem. Teraz będą pomagały mu wybierać posiłki, składać zamówienia i płacić. Na dodatek, w porównaniu z kelnerami, są bardziej niezawodne, przyjazne, szybkie i... nie oczekują napiwków.Obecnie możesz przeczytać
Zarejestruj się bezpłatnie, aby otrzymać dostęp do
Interaktywne rozwiązania sprawdzają się zarówno w drogich lokalach – takich jak otwarta w Nowym Jorku restauracja Adour, jak i barach szybkiej obsługi, np. sieci uWink założonej przez twórcę firmy Atari, Nolana Bushnella.
W pierwszym z wymienionych lokali, zaprojektowanym przez Davida Rockwella (projektanta m.in. W Hotels i popularnego kasyna Mohegan Sun), działa interaktywny bar wina.
Obecnie możesz przeczytać
1 artykuł dziennie
Zarejestruj się bezpłatnie, aby otrzymać dostęp do4915 artykułów, newslettera
oraz informacji handlowych m.in. o wydarzeniach branżowych, usługach czy produktach wspierających marketing.