Zastąpić kelneraZastąpić kelneraZastąpić kelneraZastąpić kelnera

Zastąpić kelnera

Zastąpić kelnera
Marta Iwańczuk

Marta Iwańczuk

-

Marta Iwańczuk

Marta Iwańczuk

Nowoczesne technologie nie ominęły nawet restauracji i barów. Zakradły się od kuchni, aby wejść w interakcję z klientem. Teraz będą pomagały mu wybierać posiłki, składać zamówienia i płacić. Na dodatek, w porównaniu z kelnerami, są bardziej niezawodne, przyjazne, szybkie i... nie oczekują napiwków.

Interaktywne rozwiązania sprawdzają się zarówno w drogich lokalach – takich jak otwarta w Nowym Jorku restauracja Adour, jak i barach szybkiej obsługi, np. sieci uWink założonej przez twórcę firmy Atari, Nolana Bushnella.

W pierwszym z wymienionych lokali, zaprojektowanym przez Davida Rockwella (projektanta m.in. W Hotels i popularnego kasyna Mohegan Sun), działa interaktywny bar wina.

Obecnie możesz przeczytać
1 artykuł dziennie

Zarejestruj się bezpłatnie, aby otrzymać dostęp do

4915 artykułów, newslettera

oraz informacji handlowych m.in. o wydarzeniach branżowych, usługach czy produktach wspierających marketing.

Masz już konto? Zaloguj się

Rejestracja